категорії: блоґ-запис

Гурт «Божичі» запрошує на концерт у Львові

теґи: Божичі, Львів

 

Ансамбль «Божичі» запрошує своїх шанувальників на концерт та танцювальний майстер-клас, який відбудеться 30 травня у львівському театрі «Воскресіння». Цей концерт, як і попередні 2 у Львові (30 квітня-1 травня) є продовженням всеукраїнського туру гурту. Початок концерту о 17.00.

 

Нагадаємо, що перший свій тур ансамбль присвятив виходу п’ятого альбому «Псальми. Помишляйте, чєловеци» та соціальної рекламної кампанії «Не дай замовкнути голосу предків». Обидві події збіглися по часу з 11-річчям творчості гурту.

У програмі концерту будуть представлені найкращі пісні з репертуару ансамблю та майстер-клас з українських традиційних танців. Репертуар учасники гурту збирали власноруч по селах Лівобережної України, в яких з покоління в покоління передавалися традиції співу, танцю, обрядів, костюму. Загалом в архіві гурту нараховується більше 20 000 пісень. Під час концерту глядачі зможуть не лише почути унікальні співочі традиції різних регіонів України, але й матимуть змогу взяти безпосередню участь у другій частині дійства, навчаючись українським танцям під керівництвом «Божичів» та учасників Школи традиційного танцю (м.Київ). 

 

Вхід: 30 грн., 25 грн. для студентів та пенсіонерів.

 

Сайт Театру «Воскресіння» – http://www.voskresinnia.lviv.ua/

Вся інформація про ансамбль – на офіційному сайті www.bozhychi.com.ua.